Strategie

Judo Vlaanderen wil de clubs zoveel mogelijk ondersteunen en stelt hier heel wat elementen voor ter beschikking om clubs te helpen bij hun strategiebepaling.

Dynamo Project wordt door Sport Vlaanderen gesubsidieerd om alle clubs te ondersteunen in administratieve werking. Indien je tools wilt gebruiken, dien je een jaarlicentie van 75€ (incl BTW) te betalen. Dit lijkt ons absoluut de moeite waard om op een goede manier het beleid aan te pakken. Dit neemt echter niet weg dat er andere manieren bestaan om tot een beleid te komen voor jouw club. Voor ons is het het belangrijkste dat jullie weten waar jullie naartoe willen, wie hieraan mee zal werken en welke hapklare brokken jullie hiervoor zullen doorlopen om dit doel te bereiken.

Strategie

Beleidsplanning in jouw judoclub

Dynamo project wordt door Sport Vlaanderen gesubsidieerd om de clubs te ondersteunen in hun administratie en dus ook de strategiebepaling. Hiernaast geven we op verschillende kanalen een interessant aanbod van tools en bijscholingen weer waar clubs zich door kunnen laten begeleiden. 

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.