Strategie

Judo Vlaanderen wil de clubs zoveel mogelijk helpen en ondersteuning en stelt hier heel wat elementen voor ter beschikking om clubs te helpen bij hun strategie bepaling.

Dynamo Project wordt door Sport Vlaanderen gesubsidieerd om alle clubs te ondersteunen in administratieve werking. Indien je tools wilt gebruiken, dien je een jaarlicentie van 75€ (incl BTW) te betalen. Dit lijkt ons absoluut de moeite waard om op een goede manier het beleid aan te pakken. Dit neemt echter niet weg dat er andere manieren bestaan om tot een beleid te komen voor jouw club. Voor ons is het het belangrijkste dat jullie weten waar jullie naartoe willen, wie hieraan mee zal werken en welke hapklare brokken jullie hiervoor zullen doorlopen om dit doel te bereiken.

Strategie

Structuur in jouw judoclub

Hierbij alvast de tools van dynamo project om je alvast te helpen met structuur aan te brengen in jouw club. https://www.dynamoproject.be/document/102-structuur-je-sportclub 

nuttige links en documenten

Dynamo project wordt door Sport Vlaanderen gesubsidieerd om de clubs te ondersteunen in hun administratie. Ook voor de opmaak van de strategie bepaling hebben ze heel wat tools en bijscholingen om clubs hierin te begeleiden. We verwijzen graag naar deze instantie die mooi werk levert. Als club krijg je toegang tot veel document en tools voor 75€/jaar.

Strategies and leader geven ook zeer praktische input. Het is voor ons niet belangrijk hoe je jouw beleid bedenkt. Het moet vooral een nuttig werkdocument worden voor jullie en dat jullie allen samen naar een bepaald doel brengt. Hiernaast vind je wat leuke tips die jullie op een heel andere manier toch naar hetzelfde brengen. Samen vooruit gaan doe je door een draagvlak te creëren, eerst een smal en diep en daarna kan je bouwen aan een breed draagvlak.

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.