Groeitraject

Nieuwe clubs kunnen we enkel met open armen verwelkomen. We willen deze clubs absoluut begeleiden bij de opstart en uiteraard ook erna. Daarom zijn we van mening dat we samen met de club een individueel plan opmaken waar een heel traject wordt besproken. Er zijn bepaalde begin vereisten om een club bij Judo Vlaanderen te starten, deze zijn niet altijd even eenvoudig. We zoeken naar een haalbaar traject hoe we in een bepaalde tijd onze clubs naar het juiste doel kunnen loodsen om zo in staat te zijn om hun leden zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Dit kan gaan over een strategisch plan opmaken, het aanstellen en aankondigen van een API of wat dan ook. 

Alle clubs die met een bepaalde vraag zitten, op elk moment, begeleiden we graag naar waar ze naartoe willen.

Contacteer Sophie.Block@judovlaanderen.be om hier meer over te weten te komen.

We helpen jullie graag verder :-)!

clubgrade

Graag lichten we hier de mogelijkheid toe om met jouw club een individueel traject te kunnen afleggen om begeleid tot een oplossing te komen. Dit is een project dat tot stand kwam tussen Sport Vlaanderen, UGent en VSF. Meer informatie via deze link.

M factor binnen jouw club

Er komen heel wat uitdagingen op ons af. Het is nu meer dan ooit nodig om onze judoka’s te blijven enthousiasmeren en kwalitatief te motiveren. 

De ene heeft sowieso meer aandacht nodig dan een andere. In deze tijden dienen we nog meer dan anders te coachen met een M factor, en daar bestaan duidelijke tools voor.

Sinds enkele jaren bestaan er trainers bijscholingen ‘motiverend coachen’ of coach met de M factor.

Nu is er een nieuwe workshop (pilootfase) waar ook het clubbestuur leert nadenken hoe ze hun trainers, hun vrijwilligers en hun ouders (alsook indirect de judoka’s) gemotiveerd kunnen houden en meekrijgen in een goed onderbouwd clubverhaal waarbij de waarden van jullie club centraal staan. Je leert er motiverend besturen en komt tot een actieplan voor je club.

Als je nu reageert maak je kans op 1 van de 5 gratis plaatsen om hier als club aan deel te nemen met je clubbestuur. Ben je lid van een clubbestuur en heb je interesse om hiermee in jouw club van start te gaan? Schrijf je dan HIER in.

Dit is een tijd die vraagt om verbondenheid, waarin samenwerking en creativiteit meer dan ooit kunnen helpen om op iets langere termijn als een echte Mclub meer gemotiveerde trainers, ouders, judoka’s en vrijwilligers te hebben! Grijp deze unieke kans.