Groeimodel-app voor trainers

BURST – Judo Vlaanderen ontwikkelde een Groeimodel-app voor haar trainers. Deze app bereik je via het Ledenbeheer, waar je de keuzeknop ‘naar de Groeimodel-app’ krijgt. Of je kan rechtstreeks naar de Groeimodelpagina op de website.

Trainers vanaf diploma initiator kunnen de beveiligde inhouden bekijken.

Belangrijk als je een eerste keer aanmeldt:
– Aanmelden in de app doe je met je mailadres. In het ledenbeheer blijf je aanmelden zoals voorheen, met je vergunningnummer.
– De app neemt het wachtwoord uit het ledenbeheer over. Kan je niet inloggen op de app? Log eerst even in het ledenbeheer in.
– Het kan zijn dat je een melding krijgt dat ‘okta’ je paswoord niet aanvaardt. Je moet dan je paswoord wijzigen. Enkele tips hierbij: gebruik minimaal 7 karakters, laat je gebruikersnaam niet terugkomen in je paswoord, gebruik niet hetzelfde paswoord, gebruik geen veel gebruikt paswoord, …

Lukt het je niet om in te loggen? Aarzel niet om even contact op te nemen via info@judovlaanderen.be. We helpen je heel graag verder.

OPGELET: de app vind je niet terug in de app-stores. Je moet hem meestal nog even zelf aan je desktop/bureaublad of startscherm toevoegen. Hoe dit kan voor elke webbrowser vind je via onderstaande linken.

Hoe installeer je een PWA
Installatie en openen App

Ben je benieuwd hoe je al deze inhouden omzet naar een jaarplan? Bekijk dan de opname en documenten van de infosessie over de jaarplanning van maandag 24 juni jl via deze link.

Leen Dom,
DSKO & Projectleider Groeimodel

Aanmaak datum

26 juni 2024

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.