Opnamedagen MJOP: warme temperaturen, coole video’s

BURST/WILRIJK/ZEMST – Samen met de Vlaamse Trainersschool namen we op donderdag 21 juli en zondag 24 juli beelden op in functie van het nieuwe meerjarenontwikkelingsplan (MJOP) en de digitalisering van de trainersopleidingen.

Docent Joery De Wandeler en de enthousiaste judoka’s van JC Jigotai Zemst blikten op de nationale feestdag functionele en vooral leuke oefen- en spelvormen in die bijdragen tot de brede fysieke basis voor onze jonge judoka’s. In de namiddag werd het opnameteam uitgebreid met o.a. Peter Smolders voor de opnames ‘Get Fit 2 Judo’.

Een cameracrew van de Vlaamse Trainersschool zorgde voor de opname van alle beelden. Een leuke ervaring met dit professionele team en enthousiaste acteurs!

Op zondag 24 juli werden de laatste shots opgenomen voor deel 1 van de leerlijn techniek uit het nieuwe MJOP en de opleiding Initiator, m.n. de inhouden tot en met 3de Kyu. Bij een warme buitentemperatuur, hielden de acteurs het hoofd koel en werd de hele shotlist afgewerkt. Een geroutineerd team, moe maar tevreden na een lange opnamedag.

Ondertussen werken we met vele medewerkers waaronder leden van de Commissie Graden & Techniek, VTS-docenten, trainers betrokken in topsport, pedagogen, clubtrainers, cameracrew en ondersteuning, … al een hele tijd aan dit belangrijke project. Veel tijd, energie en in deze warme zomer ook zeker veel zweet, maar vooral een steeds constructieve en enthousiaste samenwerking. Dankzij de inzet van zovele medewerkers wordt zowel de realisatie van het meerjarenontwikkelingsplan (MJOP) Judo Vlaanderen als een vernieuwde aanpak en digitalisering van de trainersopleidingen mogelijk!

Een warme dankjewel aan iedereen die betrokken is en was bij deze mooie projecten! Dankjewel Vlaamse Trainersschool voor de ondersteuning. Trots op een topteam, veel vertrouwen in de toekomst!

Leen Dom,
DSKO

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.