Ranking

Met de Ranking biedt Judo Vlaanderen haar wedstrijdjudoka’s de mogelijkheid om alle kansen te grijpen om de eigen carrière naar een hoger niveau te tillen. Met deze ranking hopen wij de judoka’s die nog (net) naast de selectiegroep JV voor uitzending naar internationale tornooien vallen, te motiveren om deel te nemen aan kwaliteitsvolle tornooien met internationaal karakter en op die manier verder te werken aan hun sportieve ontwikkeling.

winnaars voorgaande jaren

Proficiat aan alle winnaars!

De winnaar van elke categorie en de winnaars van de trofee Opdendrynck krijgen een persoonlijke uitnodiging naar de AV van Judo Vlaanderen om hun prijs in ontvangst te nemen.


RANKING 2022

Alle gegevens zijn in aanmaak en worden eerstdaags verwacht.

In 2020 en 2021 is de ranking niet door kunnen gaan door vele annulaties door corona.

We staan alweer voor een jaar met nieuwe kansen en opportuniteiten.Judoka’s met ambitie vinden hier hun gading. Bekijk welke tornooien de toptornooien zijn qua niveau.

In elke provincie vindt er ook een jeugdcriterium plaats. Bekijk via deze link wat dit net inhoudt voor elke provincie.

Alvast veel succes toegewenst aan al onze judoka’s!

kwaliteitslabel judotornooien

Het kwaliteitslabel voorzien in mei 2020 dient in the big picture bekeken te worden. We zijn aan het bekijken om dit kwaliteitslabel relevant te maken voor alle events. Het grootste doel is om het zo stimulerend mogelijk te maken voor elk type organisatie.

Gezien we heden de visie aan het bepalen zijn van onze JV events voor de toekomst, wachten we hier eerst op vooraleer we met een nieuw kwaliteitslabel voor alle events afkomen. Work in progress dus.

Alle tornooien werden vanaf 2018 doorgelicht op basis van uw eigen rapportering, de data van uw tornooi en de feedback van de wedstrijdorganisatiecommissie. In onderstaande link kan u het overzicht zien van deze doorlichting. We dienen zeker alle clubs van harte te feliciteren voor al hun energie dat ze in hun tornooien gestoken hebben. Er zijn heel wat sterk georganiseerde events. 

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.