Ranking

Met de Ranking biedt Judo Vlaanderen haar wedstrijdjudoka’s de mogelijkheid om alle kansen te grijpen om de eigen carrière naar een hoger niveau te tillen. Met deze ranking hopen wij de atleten die nog (net) naast de selectiegroep JV voor uitzending naar internationale tornooien vallen, te motiveren om deel te nemen aan kwaliteitsvolle tornooien met internationaal karakter en op die manier verder te werken aan hun sportieve ontwikkeling.

Wat zijn de ranking tornooien?

We staan alweer voor een jaar met nieuwe kansen en opportuniteiten. Judoka’s met ambitie vinden hier hun gading. Bekijk welke tornooien de toptornooien zijn qua niveau.

kwaliteitslabel judotornooien

Het kwaliteitslabel voorzien in mei 2020 dient in the big picture bekeken te worden. We zijn aan het bekijken om dit kwaliteitslabel relevant te maken voor alle events. Het grootste doel is om het zo stimulerend mogelijk te maken voor elk type organisatie.

Alle tornooien werden vanaf 2018 doorgelicht op basis van uw eigen rapportering, de data van uw tornooi en de feedback van de wedstrijdorganisatiecommissie. In onderstaande link kan u het overzicht zien van deze doorlichting. We dienen zeker alle clubs van harte te feliciteren voor al hun energie dat ze in hun tornooien gestoken hebben. We hopen er binnenkort weer helemaal voor te kunnen gaan.

winnaars voorgaande jaren

Proficiat aan alle winnaars!

De winnaar van elke categorie en de winnaars van de trofee Opdendrynck krijgen een persoonlijke uitnodiging naar de AV van Judo Vlaanderen om hun prijs in ontvangst te nemen.

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.