Wedstrijden

Judo is geëvolueerd naar een Olympische competitiesport. Judo Vlaanderen heeft een ruim aanbod aan competitieve activiteiten voor hun wedstrijdjudoka’s. 

Judo Belgium richt jaarlijks de nationale kampioenschappen judo in. De nationale titels per gewichtsklasse en geslacht zijn te behalen bij de jeugd in het voorjaar en bij de senioren in het najaar.

rsz_cpf_callant4

kaLENDER

kampioenschappen

De judoka’s van Judo Vlaanderen kunnen zich voor het BK plaatsen door achtereenvolgens een medaille te behalen op de respectievelijke provinciale kampioenschappen en de Vlaamse kampioenschappen. Bij de senioren vindt er in normale omstandigheden slechts een open Vlaams Kampioenschap plaats.

Ploegentornooien

De Callant Cup is de Vlaamse interclubkampioenschappen judo per ploeg.

De grootste judocompetitie per ploeg, verdeeld over 2 wedstrijdweekends en verschillende locaties in Vlaanderen. Per afdeling strijden de ploegen voor de titel, promotie, behoud of degradatie.

Ploegsamenstelling heren

-60kg, -66kg, -73kg, -81kg, -90kg en +90kg


Ploegsamenstelling dames

-52kg, -57kg, -63kg, -70kg en +70kg

Callant Cup Judo Vlaanderen

clubtornooien

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.