Official

Zonder officials zijn er geen sportwedstrijden. Onze scheidsrechters, tijdopnemers zorgen ervoor dat we wekelijks op een faire en correcte manier judowedstrijden kunnen organiseren. Als federatie hebben we enorm veel dankbaarheid voor deze vrijwilligers die zich keer op keer inzetten om de juiste winnaar aan te duiden.

Waarom scheidsrechter of tijdopnemer worden? Velen heb hun eigen redenen, toch horen we bij iedereen dat je als official judo van op de 1e rij kan volgen.

Zelf official worden?

Willen jullie ook eens kennismaken als official? Laat dit zeker weten aan  src@judovlaanderen.be.

Zo weten we wanneer we nog een opleiding dienen te organiseren.

Gezien de situatie wordt het moeilijk om nog normale cursussen te laten doorgaan. We hopen uiteraard dat deze ongeziene situatie zich snel herstelt.

Wat is jouw reden om niet eens te proeven van het official gebeuren?

 

 

week van de official

Voor het zesde jaar op rij (3 – 11 oktober 2020) zet de sporttakoverschrijdende Vlaamse Sportfederatie de scheidsrechters op het podium om respect en waardering te tonen voor de inzet van alle officials in Vlaanderen. Judo Vlaanderen is trots om zich bij dit initiatief aan te sluiten. Kijk hiernaast maar naar ons filmken dat we hiervoor gemaakt hebben. 

examendag officials

Regelmatig is er een examendag gepland voor officials die naar een hoger niveau wensen te evolueren. 

Hou onze kalender in het oog voor een blik op de volgende examendag.

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.