Organisatie

De organisatie van Judo Vlaanderen bestaat uit verschillende onderdelen, één voor één voorzien van enthousiaste medewerkers en bestuursleden die samen werken aan het promoten van de judosport.

Algemene vergadering

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van Judo Vlaanderen vzw.
De gewone Algemene Vergadering vindt jaarlijks plaats in de maand maart. 

Raadpleeg hiernaast de oproepen, respectievelijke jaarverslagen en verslaggeving van de voorbije Algemene Vergaderingen.

Statuten Judo vlaanderen

Download de statuten van Judo Vlaanderen via de link hiernaast. Deze zijn aangepast aan de nieuwe wetgeving en goedgekeurd op de AV.

Intern reglement

Hier kan je kennis maken met het bestuursorgaan van Judo Vlaanderen. Ontdek wie zich met hart en ziel inzet voor onze sport en hoe het bestuursorgaan (BO) functioneert, wie welke bevoegdheden heeft en waar je hun beslissingen kan terugvinden.

 

Onder Judo Vlaanderen huizen onze 5 Provinciale Comités: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. We stellen ze graag aan jullie voor via de link hiernaast. Samen proberen we judo in Vlaanderen met elke specifiteit per provincie te ondersteunen. Dit kan zowel op gebied van wedstrijden, events, promotie als ondersteuning van clubs. Contacteer zeker jullie provincies indien jullie met een vraag of opmerking zouden zitten.

Judo Vlaanderen bevat heel wat verschillende commissies die elk over hun eigen onderdeel waken. Ontdek elke commissie via de link hiernaast. Ook altijd al wat meer willen doen voor het judo? Wil je mee het beleid bepalen van het judo in Vlaanderen? Laat ons dit zeker weten. Energieke, creatieve en competente kandidaten verwelkomen we steeds van harte.

Maak kennis met het volledige team van Judo Vlaanderen dat dagelijks aan het werk is om alle doelstellingen te bereiken. Hiernaast vind je een link naar de contactpagina, waar je iedereen terugvindt en waar je kan zien waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Zo kom je met je vragen onmiddellijk bij de juiste persoon terecht .

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.