Trainingen

Het behalen van Kyu- en Dan-graden is een belangrijk educatief proces in het judo en is onlosmakelijk verbonden met de kennis van de judotechnieken. Judo Vlaanderen heeft een uitgebreid techniek en kata onderricht om net dit te ondersteunen.

Sinds 1 september 2020 is er een nieuwe weg naar een nieuwe dan-graad in voege waar de judoka meer mogelijkheden heeft om de nodige wedstrijdpunten- en of technische punten te behalen om te mogen opgaan naar een nieuwe dan-graad.

Inschrijvingen kata- en technische trainingen

Judo Vlaanderen werkt vanaf september 2021 met voorinschrijvingen met als doel de digitale punten registratie voor de deelname aan de trainingen te kunnen automatiseren.  Zie handleiding Events JV.

Welke trainingen worden bedoeld?

  • Provinciale kata-trainingen (Lichtervelde, Merelbeke, Opwijk, Mortsel, Genk)
  • Regionale kata-trainingen (Tielt, Zwijndrecht, Laakdal)
  • Kata hogere graden (Zwijndrecht)
  • Regionale technische trainingen (Tielt, Zwijndrecht, Laakdal)

 

Schrijf je dus vooraf in om je deelnamepunten voor deze trainingen automatisch te verkrijgen. Ben je ingeschreven maar kan je toch niet aanwezig zijn, schrijf je dan uit zodat de trainer een correct overzicht heeft van de aanwezigheden voor zijn/haar training.

kalender graden & technieken

Raadpleeg de kalender om de juiste data terug te vinden.

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.