Jeugd

Judo kan reeds op jonge leeftijd beoefend worden. Met trainingen en reglementen aangepast per leeftijdsniveau kan elke jonge judoka zijn gading vinden bij Judo Vlaanderen.

ontmoetingen U9 - U11 - U13

Judo Vlaanderen heeft een EVS (Ethisch Verantwoord Sporten) project uitgewerkt om de kinderen van de leeftijdsklassen U9, U11 en U13 op een verantwoorde, veilige en leuke manier kennis te laten maken met judo en hun eerste stappen te zetten in het competitiegebeuren. 

dollen & rollen met neku - kleuterjudo

Hiernaast lees je meer over ons promotieproject, mede tot stand gekomen door de Commissie Judo voor Allen, m.n. Rudy Everaert, Kevin De Sloover, Leen Ongena en Inge Cox. Het is de bedoeling dat de leerkracht LO en de trainer Judo de kinderen op spelenderwijze klaarmaken om een echte judoka te worden. Samen met Kim & Ono & Neku zullen de kinderen in thema’s leuke opdrachten uitvoeren. Dit alles wordt didactisch ondersteund adhv een werkmap vol oefeningen gecombineerd met video’s waardoor de opdrachten voor iedereen duidelijk zijn. Verplaats je in de leefwereld van de allerkleinsten en schenk hen een onvergetelijke tijd vol met fantasie.

Jeugdsportkampen

Ben je tussen de 7 en 16 jaar oud en heb je zin om een keitof sportkamp te volgen? Dat kan. Wij hebben een mooie jarenlange samenwerking met KAVVV & Fedes VZW die voor de jeugd keitoffe en kwaliteitsvolle sportkampen judo aanbieden op recreatief niveau. Ook bij Sport Vlaanderen kan je  terecht voor een sportkamp. Hopelijk tot op één van onze sportkampen judo.

Schoolkampioenschappen - moev

Jaarlijks houden MOEV en Judo Vlaanderen een scholenkampioenschap in Hasselt. Dankzij de provincie Limburg en judoclub Hasselt is dit steeds een zeer succesvol en sfeervol event. De opwarming gebeurt steeds door een topjudoka, zoals o.a. Matthias Casse of Ilse Heylen. De judoka’s kunnen dit steeds erg smaken. 

Doe jij volgende keer mee aan dit scholenkampioenschap?

Snuif alvast de sfeer op in de video van editie 2020.

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.