Jeugd

Judo kan reeds op jonge leeftijd beoefend worden. Met trainingen en reglementen aangepast per leeftijdsniveau kan elke jonge judoka zijn gading vinden bij Judo Vlaanderen.

Binnenkort kunnen we jullie ons nieuw project voorstellen, mede tot stand gebracht door de Commissie Judo voor Allen.

Maak hier alvast kennis mee op de dag van de trainer op 05/12/2020 (online versie).

Jeugdontmoetingen U9 - U11 - U13

Judo Vlaanderen heeft samen met de pedagogische commissie, jeugdcommissie en mediacommissie een EVS (Ethisch Verantwoord Sporten) project uitgewerkt om de kinderen vanaf de leeftijdsklassen U9 op een verantwoorde,  veilige en leuke manier kennis te laten maken met hun eerste stappen in het competitiegebeuren. 

Er werd een reglement uitgewerkt om ook de kinderen vanaf de leeftijdsklasse U9 (6-7-8 jarigen) op een verantwoorde en veilige manier te laten kampen.

dollen & rollen met neku - kleuterjudo

Binnenkort kunnen we jullie ons nieuw project voorstellen, mede tot stand gekomen door de Commissie Judo voor Allen, m.n. Rudy Everaert, Kevin De Sloover, Leen Ongena en Inge Cox. Het is de bedoeling dat de leerkracht LO en de trainer Judo de kinderen op spelenderwijze klaarmaken om een echte judoka te worden. Samen met Kim & Ono & Neku zullen de kinderen in thema’s leuke opdrachten uitvoeren. Dit alles wordt didactisch ondersteund adhv een boek vol oefeningen gecombineerd met films waardoor de opdrachten voor iedereen duidelijk zijn. Verplaats je in de leefwereld van de allerkleinsten en schenk hen een onvergetelijke tijd vol met fantasie.

Maak hier alvast kennis mee op de dag van de trainer op 05/12/2020 (online versie).

Jeugdsportkampen

Ben je tussen de 7 en 16 jaar oud en heb je zin om een keitof sportkamp te volgen? Dat kan. Wij hebben een mooie samenwerking met KAVVV & Fedes VZW en Sport Vlaanderen die voor de jeugd sportkampen judo aanbieden op recreatief niveau. Hopelijk tot op één van onze sportkampen judo.

Schoolkampioenschappen - moev

Jaarlijks houdt MOEV en Judo Vlaanderen een scholenkampioenschap in Hasselt. Dankzij de provincie Limburg en judoclub Hasselt is dit steeds een zeer succesvol en sfeervol event. Vorig jaar werd de opwarming door Matthias Casse gegeven. Het jaar ervoor werd deze opwarming door de bronzen olympiër Ilse Heylen gegeven. De judoka’s konden dit erg smaken. 

Doe jij volgende keer mee aan dit scholenkampioenschap?

Snuif alvast de sfeer op in het filmpje van de laatste editie in 2020.

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.