Herstart

Herstart wat is dat nu eigenlijk?

Herstarters zijn judoka’s die een periode van 2 jaar of langer inactief geweest zijn en daarna de beslissing nemen om de judosport opnieuw op te pikken. Bij deze beslissing hebben zij opnieuw recht op een maand gratis initiatie. Als clubbeheerder kan je dit niet zelf manueel ingeven in het ledenbeheer. Deze personen krijgen zonder een betaling niet automatisch een maand initiatie toegekend zoals een nieuw startend lid. Daarom moet voor deze herstarters een bepaalde procedure gevolgd worden. 

Wat moet ik als clubbeheerder doen om een herstarter terug in mijn ledenbeheer te krijgen?

Je volgt als clubbeheerder onderstaande procedure om jouw herstarter terug recht te  geven op zijn/haar initiatieperiode. 

Je vult onderstaande gegevens in, die dan naar clubondersteuning worden verstuurd ter verwerking (info@judovlaanderen.be) :

1. Vergunningsnummer van desbetreffende judoka

2. Naam en voornaam van desbetreffende judoka

3. Startdatum van de initiatieperiode

Clubondersteuning zal dit zo spoedig mogelijk verwerken. Let er dus op als je wil in orde zijn als club met de verzekering dat je deze herstarters toch een week op voorhand aangeeft bij de federatie. Zo ben je als club zeker dat hun verzekering, gekoppeld aan de initiatieperiode, in orde is.

Aanvraag formulier Herstarters