Clubwijzer

Judo Vlaanderen wil de clubs zoveel mogelijk helpen en ondersteuning en stelt hier heel wat elementen voor ter beschikking. 

organisatorisch & administratie

In de sportwereld wordt er veel overkoepelend geregeld door verschillende instanties. Gezond Sporten Vlaanderen behandelt alles betreffende het gezond en verantwoord sporten. Dynamo zal alles over de administratie verzorgen. We raden het de clubs aan om jullie hiernaar te richten. Intern zullen we ook zaken opzetten, toch merken we dat ze al veel sjablonen en knowhow hebben inzake clubmanagement. De prijzen zijn zeker ook democratisch waardoor dynamo een degelijke partner van elke club kan worden.

gezond & ethisch sporten

Hier kan je enkele interessante links terugvinden om inspirtatie op te doen om jouw club op sociaal vlak te ondersteunen. Hoe verwelkom je iedereen! wat kan je preventief doen tegen pesten? wat zijn de mogelijkheden voor judoka’s met een beperking. Hoe zorg je er als club voor om een veilig klimaat te voorzien voor elke judoka. Welke stappen onderneem je als er al eens  probleemsituaties zijn?

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.