Promotie

Hieronder kan je het promotiemateriaal voor clubs aangeleverd door Judo Vlaanderen zien. Dit is gemaakt voor de clubs en dit mogen jullie te allen tijde kunnen gebruiken om promotie te maken op lokaal vlak. Template flyers, filmkens, banners voor social media …  Uiteraard alle tips van jullie zijn welkom zodanig dat we dit zo relevant mogelijk voor jullie kunnen maken. Laat zeker weten als jullie een goed script kennen om in de toekomst te maken voor alle clubs.

pROMOTIE CAMPAGNES TEMPLATES 2022

promotieFIlmpjes die je kan gebruiken voor jouw promotiecampagne

promotiecampagne dames judo

Binnenkort beginnen de opnames en de uitwerking van de 1e promotiecampagne. Heel binnenkort meer hierover.

Zijn er dames geïnteresseerd om hier actief aan deel te nemen?! Laat het zeker weten :-). Woensdag 13/01/2021 om 14:00 in het Gentse vliegen we erin.

We zoeken meisjes, dames die hier echt actief gaan posten op social media en een soort ambassadeur van de campagne gaan worden die getrokken wordt door Gella Vandecaveye. Welke dames doen mee? We kijken uit naar alle type dames, een official, een trainster, een 55+er, een kleuter, een U12ers en dit zowel op competitief als recreatief niveau. Kan jij ook jouw vrouwtje staan?

Amber Ryheul
Gella Vandecaveye
ikkanmijnvrouwtjestaan

Good practises

Hieronder kan je paar goede voorbeelden zien van promofilpmjes in clubs. Het kan maar helpen als inspiratie voor jullie eigen promotiefilmken. We weten dat het beter aanslaat als de eigenheid van de clubs hier naar boven komt. Daarom dat het moeilijk is om een algemeen filmken te creëren voor alle clubs. Hoort jullie promotiefilm of flyer hier ook bij? Laat het ons zeker weten via info@judovlaanderen.be

Hieronder zie je een paar goede voorbeelden van flyers die duidelijk communiceren. To the point, mooie slagzin, aantrekkelijk design.

Flyer Judo Bree