Promotie

Hieronder vind je het promotiemateriaal voor clubs aangeleverd door Judo Vlaanderen. Clubs mogen dit materiaal te allen tijde gebruiken om promotie te maken op lokaal vlak. Template flyers, video’s, banners voor sociale media …  Uiteraard zijn alle tips van onze clubs steeds welkom zodanig dat we dit zo relevant mogelijk voor jullie kunnen maken.

PROMOTIECAMPAGNE TEMPLATES

promotieFIlmpjes die je kan gebruiken voor jouw promotiecampagne

promotiecampagne dames judo

In maart 2022 voerde Judo Vlaanderen de promotiecampagne ‘Ik kan mijn vrouwtje staan’. De campagne werd getrokken door voormalig topjudoka Gella Vandecaveye. Hierna enkele van de campagnebeelden.

Good practises

Hieronder kan je paar goede voorbeelden zien van promofilpmjes in clubs. Het kan maar helpen als inspiratie voor jullie eigen promotiefilmken. We weten dat het beter aanslaat als de eigenheid van de clubs hier naar boven komt. Daarom dat het moeilijk is om een algemeen filmken te creëren voor alle clubs. Hoort jullie promotiefilm of flyer hier ook bij? Laat het ons zeker weten via info@judovlaanderen.be

Hieronder zie je een paar goede voorbeelden van flyers die duidelijk communiceren. To the point, mooie slagzin, aantrekkelijk design.

Flyer Judo Bree