Club in de kijker

Judoka’s beleven meer. Zo veel is zeker, want lid zijn van een judoclub is meer dan alleen maar zwoegen op de tatami. Je maakt er vrienden voor het leven en je beleeft er allerlei avonturen. Kudos dan ook aan alle clubbesturen die extra inspanningen leveren om de clubbinding tussen hun leden te versterken door allerlei andere activiteiten te organiseren dan louter judotrainingen. Een BBQ, fietstocht, kajakvaart, schilderatelier, filmavond, feeërieke wandeling … We zetten het graag op deze pagina in de kijker. Misschien geeft het jouw clubbestuur wel inspiratie om ook iets speciaals te organiseren voor haar leden.

Organiseert jouw judoclub ook een leuke of aparte nevenactiviteit voor haar (jeugd)leden? Geef dan een seintje via info@judovlaanderen.be.

Elke maand selecteren wij een judoclub die we graag een maandje in de kijker zetten.

Ideeënboek voor sportclubs

Inspiratie uit de praktijk. We waren enorm enthousiast bij het lezen van al deze  250 good practises. Dit zijn mooie voorbeelden zowel op vlak van ledenwerving, vernieuwde aanpak sportactiviteiten, evenementen, veiligheid, organisatie zelf, kader, samenwerking met andere clubs, scholen en overheden, financiën, sponsoring, accomodatie en organisatie, exploitatie en medegebruik van de kantine.

Laat je alvast inspireren!!

Hier alvast de link naar het boek.

leuke projecten van onze judoclubs - (2021-2022)

leuke projecten van onze judoclubs - (2020-2021)

Leuke projecten van onze judoclubs -(2019- 2020)