Ledenbeheer

Het ledenbeheer is voor een clubbestuurder de werkomgeving om alle administratieve zaken van de club in orde te brengen. 

Iedere club heeft zijn persoonlijke login , al dan niet als clubbeheerder, net zoals alle ingeschreven judoka’s.

Als club ben je zelf verantwoordelijk voor de juistheid van jouw clubgegevens. De meeste gegevens kan je zelf op orde zetten, andere zaken moet je navragen bij clubondersteuning.

 

Hoe LOG IK IN OP LEDENBEHEER ?

Wanneer je moeilijk kan inloggen op ledenbeheer , gelieve volgende zaken in acht te nemen:

• Je moet in je browser naar ledenbeheer.judovlaanderen.be gaan. Let erop dat je hiervoor geen www. gebruikt ! Dit zal voor foutmeldingen zorgen.

• Let er ook op dat je browser dit niet automatisch naar de www.ledenbeheer.judovlaanderen.be zet (want deze link kan nog in het cachegeheugen zitten van eerder gebruik).

• Indien je een nieuw wachtwoord aanvraagt, wordt dit automatisch verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres in de ledendatabase. Gebruik dus zeker het juiste e-mailadres om zo jouw gewijzigd paswoord correct in te kunnen vullen.

• Jouw gebruikersnaam is je licentienummer en dus niet jouw e-mailadres ! 

Mocht je toch nog problemen ondervinden bij het inloggen op ledenbeheer, neem dan contact op via info@judovlaanderen.be. Gelieve  een printscreen van de foutmelding van jouw scherm in bijlage door te mailen zodat we je gemakkelijk kunnen verder helpen.

DUPLICAAT VERGUNNING

Een judoka is zijn fysieke vergunningskaart verloren, wat nu ? Er zijn als clubbestuurder meerdere opties die je deze judoka kan geven :

1. Je raadpleegt je vergunning enkel nog digitaal op ledenbeheer. De judoka logt in op zijn ledenfiche en kan bovenaan links de PDF van zijn vergunning raadplegen op zijn/haar smartphone

2. Je kiest ervoor om de digitale vergunning te raadplegen en af te drukken op papier. Deze kan je dan alsnog bijhouden en meenemen naar evenementen.

3. Je vraagt een duplicaat aan bij clubondersteuning. De kostprijs van een duplicaat bedraagt 10 euro/fysieke kaart. Je mailt hierbij de vergunningsnummer en naam van desbetreffende judoka naar info@judovlaanderen.be met een bewijs van betaling in bijlage. Het duplicaat zal worden afgedrukt na bevestiging en via post opgestuurd worden naar de club.