Breng je judoclub naar school!

BURST – De ‘Maand van de sportclub’ is nog volop bezig in de meer dan 2.000 deelnemende clubs – waaronder een 100-tal judoclubs van Judo Vlaanderen. We hopen dat de campagne een succes is en heel wat nieuwe leden naar onze judoclubs weet te lokken.

Ook de wederkerende actie ‘Breng je sportclub naar school’ blijkt opnieuw een schot in de roos: maar liefst 1.155 scholen roepen hun leerlingen op om op woensdag 27 september in de outfit van hun favoriete sport(club) naar school te komen. Immers, er zijn geen betere ambassadeurs om hun sport in de kijker te plaatsen.

We willen deze actie graag via sociale media nog meer onder de aandacht brengen, en doen daarom een beroep op jullie hulp. Neem foto’s van je clubleden in club outfit aan de schoolpoort en post op de sociale mediakanalen van de club! Vergeet Judo Vlaanderen niet te taggen!

In deze Google Drive vind je enkele visuals die je kan gebruiken voor je Facebook- en Instagramposts. Zo kan je je clubleden oproepen om in sportoutfit naar school te gaan. Je kan vrijblijvend dit tekstje gebruiken:

Op woensdag 27 september is het weer ‘Breng je sportclub naar school’.
Die dag mag je in de outfit van onze club naar school gaan!
We roepen al onze schoolgaande clubleden op om onze sport te tonen op school.
Zo treed je op als fiere ambassadeur van onze mooie sport en club!

#brengjesportclubnaarschool #maandvandesportclub #sportersbelevenmeer

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

21 september 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.