Bronzen Casse verrast door fans bij thuiskomst

JV-bestuurslid Jasper Lefevere & Matthias Casse

NIEL – Een Olympiër die huiswaarts keert met eremetaal die kan je toch niet ‘gewoontjes’ laten thuiskomen … Die verdient een erehaag! Daar waren ze bij Judoschool Fudji Yama, de club waar Matthias Casse sinds zijn prille stapjes op de tatami nog steeds lid van is, rotsvast van overtuigd.

Alles werd dan ook in gang gezet om deze topper met het nodige elan terug thuis te verwelkomen. Vele fans en clubleden tekenden present, maar ook de geschreven pers, een cameraploeg van Sporza, zelfs de Burgemeester van Niel was ter plaatse om de Olympische burger van zijn gemeente te feliciteren.

Ook Judo Vlaanderen kon niet afwezig blijven. Jasper Lefevere, bestuurslid van onze federatie, feliciteerde in naam van het Bestuursorgaan Matthias voor zijn puike prestatie, terwijl JV Media bij onze topper naar een eerste reactie op Belgische bodem over zijn Olympisch avontuur polste.

De thuiskomst

Interview met Matthias Casse

Trotse ouders

Wat vinden de jonge fans van de prestatie van Matthias?

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

30 juli 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.