Judo Vlaanderen aanwezig op MOEV-Apotheose

BURST/GENT – Op donderdag 22 juni jl. ging in HOGENT, Campus Schoonmeersen, Sint-Denijslaan 251 in Gent, de MOEV-Apotheose door.

Ook Judo Vlaanderen tekende present op deze infomarkt voor schoolsport om het project ‘Dollen & Rollen samen met Kim & Ono en Neku’ te promoten.

Tal van lesgevers bezochten de infomarkt bij het onthaal, tijdens de middagpauze en tijdens de netwerkdrink.

Binnen het speeddate-concept werden twee sessies (om 10u30 en om 13u15) voorzien waarbij de deelnemers rustig in gesprek konden gaan om zich te verdiepen in het project van Judo Vlaanderen. 

In de namiddag hadden wij tevens een praktijksessie ‘Dollen & Rollen’ voor leerkrachten voorzien onder leiding van Kevin De Sloover. Deze opleiding werd zeer gesmaakt en de deelnemers waren heel enthousiast. Nadien konden ze huiswaarts keren met de handige en mooie praktijkmap van ‘Dollen & Rollen’.

Er werd afgesloten met een Netwerkdrink nadien. Hopelijk kan het keitoffe Judo Vlaanderen project ‘Dollen & Rollen’ op deze manier meer en meer zijn weg vinden naar de scholen.

Bekijk de aftermovie

Silvia Buysens
Judo voor Allen

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.