Schuif mee aan de digitale vergadertafel om het judo na Corona te bepalen!

BURST – Wil jij mee het judo na de pandemie bepalen? Zet dan alvast 4 februari in je agenda, want misschien zit jij wel vanaf 19u00 samen met ons aan de ‘digitale’ vergadertafel en word jij later ook lid van de Werkgroep ‘Beleid officials en wedstrijdorganisatie 2021-24’ om mee te bepalen hoe de judotornooien in het post-Corona tijdperk er zullen uitzien!

Competities zijn immers belangrijk voor de groei van elke judoka. Iedereen moet trouwens op zijn/haar eigen niveau kunnen kampen. Daarom zijn er aanpassingen nodig aan de huidige formats en gang van zaken.

Graag kijken we uit om samen met onze leden de evolutie van onze geliefkoosde sport te bepalen. Iedereen met een visie is bijgevolg welkom om samen na te denken over een vernieuwende aanpak van tornooien en officials. Ook leden van andere commissies mogen/moeten zeker en vast aanwezig zijn.

Ben jij een visionair? Heb jij een eigen gefundeerde mening of visie over de toekomst van het wedstrijdgebeuren? Dan schrijf je best in zodat wij mee kunnen luisteren. Neem dus deel!

Inschrijven doe je door je motivering en je eigen judo CV door te sturen naar Operationeel Manager Sophie.Block@judovlaanderen.be.

Kan je ons overtuigen om mee met de werkgroep aan de ‘digitale’ vergadertafel aan te schuiven? Dan krijg je sowieso een uitnodiging! Niet aarzelen, inschrijven!

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

7 januari 2021

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.