SHODAN SHIKEN 1ste dan op 13 november 2022

BURST – Er boden zich 26 kandidaten aan voor het examen 1ste dan op zondag 11 september 2022. 22 kandidaten konden de zwarte gordel in ontvangst nemen na een geslaagd examen. 4 kandidaten werden doorverwezen naar de herkansingen.

De Commissie Graden en Techniek en de examenjury wil de geslaagden van harte proficiat wensen en hoopt jullie terug te zien op de volgende technische en katatrainingen. Wij hopen ook dat het behalen van jullie zwarte gordel een stimulans is om verder te gaan tot het behalen van het diploma initiator VTS en het diploma van scheidsrechter.

Behaalden de graad van 1ste Dan: Bauwens Olivier, Bombello Alissia, Callaert Lena, Constandt Joran, De Grauwe Wim, De Maerteleire Seth, De Maeseneire Marc, De Schutter Geert, Delaere Phebe, Demerre Krian, Desutter Ilse, Driesen Stephanie, Geentjens Sare, Lostrie Ward, Loterman Martin, Notebaert Veerle, Pintelon Nick, Plovie Jarne, Seynhaeve Erin, Van Baelen Robbe, Van Den Bergh Tine, Velghe Anne Fleur.

Silvia Buysens,
Graden & Technieken

Aanmaak datum

14 november 2022

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.