Succesvol judocoach Mark Van der Ham keert terug naar Judo Vlaanderen

BURST – De Nederlandse judocoach Mark van der Ham keert terug naar Judo Vlaanderen om de Vlaamse Judoka’s richting de Olympische Spelen in Parijs te begeleiden. Mark verliet Judo Vlaanderen in 2022 na een succesvolle periode met onder andere de wereldtitel en het Olympisch brons voor Matthias Casse. Hij ging in de tussentijd aan de slag in Azerbeidzjan waar hij de samenwerking stopzette kort na het WK in Doha.

“Met Mark hebben we een trainer die het Vlaamse judo zeer goed kent, maar ook iemand die reeds bewezen heeft om op het allerhoogste niveau topprestaties te kunnen neerzetten met zijn judoka’s,” aldus Technisch Directeur Topsport Koen Sleeckx. “Hij gaat zich specifiek ontfermen over de judoka’s die strijden voor de Olympische tickets en medailles. We zijn overtuigd van zijn toegevoegde waarde aan onze omkadering en wensen hem alvast veel succes.”

“Ik ben dankbaar voor de terugkeer bij Judo Vlaanderen,” reageert Mark van der Ham. “In de voorgaande vijf jaar heb ik altijd met veel plezier en energie mogen werken met de atleten en staff. Ik kijk dan ook erg uit naar een nieuwe samenwerking!”

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

28 augustus 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.