Succesvol Scheidsrechtersexamen tijdens Ippon Trophy in Merksem

BURST/MERKSEM – Op zaterdag 13 mei jl. vond tijdens de Ippon Trophy in Merksem een intensief scheidsrechterexamen plaats voor de niveaus L2 en L3. Na een lange dag slaagden drie kandidaten voor niveau L3 en vijf kandidaten voor niveau L2. Deze prestatie is een mijlpaal voor de deelnemers.

De geslaagde kandidaten zijn:

Niveau L3

Johan Christiaens
Paul Driesen
Kyllian Genbrugge

Niveau L2

Felix Debaere
Tom Tax
Jurgen Van De Wege
Ruben Vandeburie
Beau Vanderhaeghe

Het behalen van de scheidsrechtersniveaus L2 en L3 is geen eenvoudige opdracht. Het vereist uitgebreide kennis van de judoregels, nauwkeurigheid bij het nemen van beslissingen en het vermogen om rustig en objectief te blijven, zelfs onder druk. Deze kandidaten hebben bewezen dat ze deze vaardigheden beheersen en dat ze klaar zijn om hun rol als scheidsrechter op te nemen.

Namens de SRC willen we de examencommissie bedanken voor hun toewijding en de organisatoren van de Ippon Trophy voor het mogelijk maken van dit succesvolle evenement. We feliciteren de geslaagde kandidaten met hun prestaties en wensen hun veel succes in hun toekomstige rol als scheidsrechters.

Scheidsrechterscommissie

Aanmaak datum

15 mei 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.