Try-outs nieuwe Dol- en Rolspel

BURST/BRECHT – Afgelopen woensdag 22 juni jl. tekenden Silvia Buysens en Thanée Herregodts van Judo Vlaanderen van 17u tot 18u present in de dojo van Judoclub Hirano Brecht. De medewerkers van de federatie werden ter plaatse opgewacht door 24 enthousiaste kids en hun trainer voor de try-out van nieuw Dol- & Rolspel voor de allerkleinsten, de kleuters. Zowel aangesloten judoka’s als hun vriendjes mochten deelnemen aan het leuke spel dat door vier toffe begeleiders in goede banen werd geleid.

Voor onze federatiemedewerkers bleek het een interessant leerproces. Er werden alvast een aantal zaken genoteerd om mee te nemen naar volgende organisaties.

Judo Vlaanderen bedankt dan ook JC Hirano Brecht, de Dol- en rolspelbegeleiders en de kinderen voor hun fijne medewerking. Extra Mercikes ook aan Bea Van Tichelt die alles mogelijk heeft gemaakt.

De volgende try-out vindt plaats op woensdag 29 juni in samenwerking met JC Akogare met speciale dank aan Sven Garreyn die alles in het werk gesteld heeft voor deze try-out.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.