Update Regionale Randori Trainingen d.d. 23/01

BURST/WILRIJK – Hierna volgt een update van Technisch Directeur Topsport Koen Sleeckx inzake de regionale trainingen.

Juniores & Elite

Er zijn nog dagelijks judoka’s die melden dat ze positief getest werden. Daarom hebben we beslist tijdens de komende periode (januari) de normale trainingen te annuleren.

Teneinde onze contractuele sporters een zo goed mogelijke omkadering te bieden met minimale kans op besmetting zal er evenwel nog met vaste bubbels verder getraind worden. Hiervoor zullen door de trainers uitnodigingen worden verstuurd. Er zullen tevens antigeentesten voorzien worden bij aanvang van de trainingen.

We hopen op jullie begrip. We houden jullie op de hoogte omtrent mogelijke aanpassingen. Indien er vragen zijn, mag je steeds met mezelf of de trainers contact opnemen.

U18

Ook in deze leeftijdsgroep krijgen we nog steeds bijkomende meldingen van positieve testen binnen. Hierdoor is het onmogelijk om momenteel een kwalitatieve regionale randori training aan te bieden (te veel mensen in isolatie of die geen contact mogen maken als HRC). Daarom hebben we beslist om ook de U18-training van dinsdag 25 januari te annuleren.

Trainen in de club kan uiteraard nog steeds, maar we raden aan om met zo weinig mogelijk verschillende partners te werken teneinde de kans op besmetting te voorkomen.

We zullen vermoedelijk de trainingen herstarten op zaterdag 29 januari. We zullen tevens een antigeentest voorzien bij aanvang.

Indien er vragen zijn, dan mag je steeds contact met me opnemen.

Koen Sleeckx
Technisch Directeur Topsport

Aanmaak datum

23 januari 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.