Deadline aanvragen tornooi 2022

Beste clubs,

De Formulieren tot aanvraag van een tornooi of ontmoeting op de JV Kalender 2022 zijn vanaf heden terug beschikbaar. Met de huidige maatregelen vinden wij het belangrijk om vooruit te kijken. Daarom stellen wij deze formulieren nog een laatste keer ter beschikking.

Vul uw aanvraag in via de onderstaande link naar het aanvraagformulier van uw Provinciaal Comité.

Definitieve deadline voor het indienen van uw aanvraag is verlaat naar 19 april 2021.

  • Cluborganisaties kunnen niet samenvallen met beschermde organisaties JV en KBJB  (update volgt)
  • Per tornooi of ontmoeting dient één aanvraagformulier ingevuld te worden
  • De inrichting van een tornooi of ontmoeting, al dan niet toegankelijk voor judoka’s die geen lid zijn van de inrichtende club, moet steeds aangevraagd worden aan Judo Vlaanderen op de daartoe bestemde aanvraagformulieren. 
  • Een tornooi of ontmoeting kan ENKEL aangevraagd worden door een JV erkende club die op datum van aanvraag geheel in orde is met het vigerende intern reglement van JV. De club duidt binnen zijn organisatie een verantwoordelijke aan. Deze verantwoordelijke dient lid te zijn van Judo Vlaanderen op datum van aanvraag en op datum van aangevraagde organisatie.
  • De data van de aangevraagde tornooien en ontmoetingen worden vastgelegd op de kalender door de kalendercommissie van JV.
  • Een tornooi en ontmoeting kan enkel plaatsvinden na goedkeuring door de kalendercommissie van de Judo Vlaanderen.
  • Een tornooi en ontmoeting kan enkel plaatsvinden indien de club op datum van het goedgekeurde tornooi of ontmoeting volledig in orde is met het vigerende intern reglement JV.
  • De lijst met de goedgekeurde tornooien zal verschijnen via de officiële inlichtingskanalen van JV (www.Judovlaanderen.be/kalender).

Aanmaak datum

7 april 2020

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.