Boek ‘Ju Jitsu’ door Marcel Degroote

Het boek Ju Jitsu werd gemaakt door wijlen Marcel Degroote, 8ste Dan Judo. Marcel was lesgever aan de West-Vlaamse politieschool, trainde het Arguspeloton, de politie van Brugge en Kortrijk. Hij beoefende jarenlang Ju Jitsu , Judo en werd opgeleid door de Meesters Abe 10de Dan en Meester Tokyo Hirano.

Het boek dateert uit de jaren ‘70 en geldt als een Vintage klassieker !

Het toont verschillende Verdedigingstechnieken met duidelijke foto’s en tekst en gevolgd door 10 modellessen. De technieken zijn toegankelijk voor alle judoka’s en kunnen deel uitmaken van een judoles of een georganiseerde lessenreeks.

Het boek telt 185 blz.

Nu in uitverkoop, het boek is niet in de winkel te koop.
Er zijn nog 20 pakken van 20 boeken over.

Prijs: was 16 €
Nu: 5 €

Per pak van 20 aan speciale clubprijs: 80 € + gratis boek: ‘Judo Grundlagen-Methodik’ van Mahito Ohgo (zolang de voorraad strekt) of een Judo-das.

Boeken kunnen worden afgehaald tijdens de Algemene Vergadering van Judo Vlaanderen op 16 maart. Nadien zijn er verzendingskosten bij te rekenen.

Bestellen kan via e-mail aan annie.witvoet@telenet.be met het gewenste aantal.
Levering na betaling op rek.nr. BE12-3800-1306-8092 op naam van M.Degroote-Witvoet.

Aanmaak datum

5 maart 2024

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.