Clubfiche al aangepast? Zorg dat potentiële leden jouw club vlotjes vinden!

BURST – Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt. Op onze nieuwe website kunnen aspirant-judoka’s vrij gemakkelijk een judoclub in hun buurt terugvinden. Dat werkt natuurlijk pas sluitend wanneer ALLE clubs hun clubfiche/steekkaart actualiseren. Immers, we merken dat nog niet alle clubs zijn vertegenwoordigd en raden dan ook aan dit ASAP te doen.

Waarom dient jouw clubfiche up-to-date te zijn?

Judo Vlaanderen krijgt regelmatig vragen over het aanbod in haar clubs. Mensen zijn dan vaak op zoek naar een club waar soms specifieke activiteiten worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld kleuterjudo, G-judo, 55+, enz.
Ook de adressen van jullie dojo’s en contact (website/Facebook/Instagram of mobiel/tel.nr.) zijn belangrijk om te kunnen meegeven aan potentiële leden die van onze judosport willen proeven.

Daarom heb je als club er alleen maar baat bij om je clubfiche/steekkaart up-to-date te houden. Heel belangrijk dus om deze info op de juiste manier en plaats in te geven, zoals beschreven hieronder. Dit zal ervoor zorgen dat je als club optimaal zichtbaar en bereikbaar bent.

TIP! Kijk zeker ook jullie gegevens op Sport Vlaanderen eens na op correctheid.
Onderaan jullie fiche op Sport Vlaanderen kan je dan foute en ontbrekende gegevens melden. Doen dus!

Praktisch

Weet je niet hoe en waar te beginnen? Neem even de handleiding erbij (vanaf Pnt3. Steekkaart van de club).
Inloggen om je clubfiche aan te passen doe je hier.

Toch nog wat hulp nodig? Laat het ons dan even weten en we begeleiden je graag verder.
Alles klaar? Geef ons dan ook even via e-mail een seintje.

Noot: Vergeet niet op de balk ‘Clubgegevens bewaren’ bovenaan te klikken vooraleer je afsluit.

Succes!

Aanmaak datum

19 oktober 2020

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.