Clubfiche en ledenfiche up-to-date?

BURST – Zorg steeds ervoor dat de clubfiche en ledenfiche up-to-date is!

Ledenfiche

Zorg dat je ledenfiche te allen tijde up-to-date is. Dit is van belang om je correct in te schrijven voor en op de hoogte te kunnen blijven van de evenementen georganiseerd door Judo Vlaanderen.

Klik hier om in te loggen op je persoonlijke fiche.

Wij respecteren jouw privacy en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken.

Clubfiche

Zorg dat je clubfiche te allen tijde up-to-date is. Dit is van belang om nieuwe leden goed door te kunnen verwijzen naar jullie club, alsook correcte informatie te kunnen verschaffen over jullie clubwerking. Vergeet niet eventuele wijzigingen zo snel mogelijk schriftelijk door te geven aan zowel Judo Vlaanderen als Sport Vlaanderen (in de sportdatabank).

Klik hier om in te loggen op je Judo Vlaanderen clubfiche.

Wij respecteren jullie privacy en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jullie ons verschaffen vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen jullie persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken.

Aanmaak datum

19 januari 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.