Succeseditie Dag van de Trainer!

BURST – Tijdens de Dag van de Trainer op 10 december was Judo Vlaanderen aanwezig met vier workshops. Meer dan 130 judotrainers kregen een eerste ‘actieve’ inkijk in het Meerjarenontwikkelingsplan en de nieuwe leerlijnen Fysiek, Techniek, Waarden en gedragingen. Een 40-tal trainers zetten de dag daarna nog actief verder en maakten kennis met de nieuwe Senpai Fit-o-meter.

Judo Vlaanderen was ook aanwezig in het Trainerslabo waar de trainers een woordje uitleg kregen over de werking 55+ en het project Dollen en Rollen. Uiteraard was er ook ruimte om even rustig bij te praten.

Judo Vlaanderen mocht met fierheid rekenen op een grote groep enthousiaste trainers. Een geslaagde editie waarmee we heel erg uitkijken naar de toekomst en hopen jullie ook tijdens komende bijscholingen te mogen ontvangen! Bekijk alvast het overzicht voor het voorjaar 2023 via deze link!

Beeldmateriaal en presentaties van de workshop zijn binnenkort beschikbaar in het Trainersplatform Judo Vlaanderen.

Bekijk ook de beelden met overzicht van opleidingen, bijscholingen en realisaties 2022 die we tijdens de Dag van de Trainer toonden.

Leen Dom
DSKO

Aanmaak datum

12 december 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.