ETHIAS DEADLINE VERSTREKEN! WAT NU?

BURST – OPGELET! In een vorig nieuwsbericht werden alle clubs er attent opgemaakt hun nieuwe Ethias accounts te activeren vòòr 31 december 2023. Echter, afgaand op de cijfers lijken er toch nog een aantal clubs deze deadline te hebben gemist. Bijgevolg zijn ze nu niet in orde!

Vanaf heden kan dus niet meer worden ingelogd op het ‘oude account’ van Ethias en kunnen geen schadegevallen (ongevallen) meer online worden geregistreerd voor uw club! Het is bijgevolg van het grootste belang dat de club dit zo snel mogelijk in orde maakt. Judo Vlaanderen kan je immers niet verder helpen met het verwerken van dossiers indien jouw account niet werd geactiveerd. Elke club heeft 1 account toegewezen gekregen met 2 logins. Zowel de secretaris als de voorzitter dienen dus hun login te activeren voor het inloggen op het gemeenschappelijk clubaccount. Tot zolang dit niet is gebeurd, is jouw club niet in orde! Let erop dat je beide logins activeert!

Indien een ander clublid (vergunninghouder van de club) i.p.v. de secretaris of voorzitter binnen de club wordt aangesteld voor het opvolgen van de schadedossiers van Ethias, gelieve dan de volgende gegevens te bezorgen aan info@judovlaanderen.be: Naam + Voornaam + E-mailadres + welk account ( voorzitter of secretaris ) deze persoon zal overnemen. Dan krijgt deze nieuwe persoon van Ethias een nieuwe link om te activeren.

Gelieve onderstaande stappen te volgen om uw clubaccount alsnog in orde te brengen.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om clubondersteuning te contacteren via info@judovlaanderen.be.

Judo Vlaanderen
Clubondersteuner

Aanmaak datum

11 januari 2024

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.