Extra clubondersteuning via ‘CLUB DAYS’

BURST- #lapzisdaarweer, is een hashtag die voor diegenen die clubondersteuning op onze Instagram stories volgden zeker niet onbekend in de oren klinkt. En ja hoor, we vliegen erin!

Na een lange voorbereidingsperiode zijn we vanuit clubondersteuning zeer enthousiast om de eerste fase van dit traject aan jullie te kunnen toelichten.

Vanuit Judo Vlaanderen zullen we in de toekomst meer op de communicatie naar onze clubs inzetten via clubondersteuning. Daarom kondigen we de CLUB DAYS aan.

De CLUB DAY is een avond waarvoor je als club je GRATIS kunt inschrijven. Deze CLUB DAYS worden voor hun eerste editie ingedeeld per provincies op 2 verschillende data, met name:

  • Donderdag 25 mei 2023 (Oost- en West-Vlaanderen) van 19u tot 21u; SPORTPARK, Lindestraat 17,9880 Aalter
  • Donderdag 1 juni 2023 (Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant) van 19u tot 21u, SPORTVLAANDEREN HERENTALS Zaal Aula, Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals

In de toekomst hopen we trouwens een CLUB DAY geografisch per provincie te kunnen uitrollen. We hopen dan ook vele bekende gezichten te ontmoeten op één van deze twee geplande avondsessies.

Tijdens deze avondsessies richten we ons tot alle clubbesturen en trainers en zullen enkele collega’s van Judo Vlaanderen samen met clubondersteuner Silke jullie inlichten over alle nieuwigheden op gebied van administratie, sporttechnische bijscholingen/opleidingen, alsook informatieve zaken meedelen om goed op de hoogte te zijn voor de start van volgend sportseizoen 2023/2024. Na deze sessie (1u) openen we een 5-tal ‘diagloogtafels’, waarbij je als club terecht kan met onbeantwoorde vragen, informatie of juist gezellig een korte babbel met de JV-medewerkers of collega’s van andere clubs.

Deelname met je club aan deze infosessies levert tevens punten op voor het JeugdJudoFonds 2023.

Inschrijven kan via deze link voor 25 mei. En via deze link voor 1 juni.

Indien je nog vragen hebt, over de interne organisatie van deze CLUB DAYS kunnen jullie altijd contact opnemen met clubondersteuner Silke Vervaet (silke.vervaet@judovlaanderen.be).

Silke Vervaet,
Clubondersteuner

Aanmaak datum

16 maart 2023

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.