Fel gesmaakte Pop-up Desk van Judo Vlaanderen aanwezig op VK Jeugd in Zele

BURST – In aanloop naar de Callant Cup 2023 kondigde Judo Vlaanderen aan dat de federatie voor de eerste maal een infosessie/vragenuurtje zou organiseren tijdens het finaleweekend van de Callant Cup op zaterdag 25 en zondag 26 november jl. en dit bij wijze van testcase. Zowel clubs als judoka’s konden er terecht bij een medewerker van Judo Vlaanderen met hun vragen, maar konden tevens hun eventuele suggesties kwijt.

“Dit initiatief werd alvast fel gesmaakt want tal van clubs en judoka’s vonden de weg naar onze ‘pop-up desk’ van de federatie,” aldus Silvia Buysens die als JV-medewerker van dienst de bezoekers verder hielp.

Bijgevolg zal op het Vlaams Kampioenschap Jeugd in Zele, d.d. 10 en 11 februari e.k., de pop-up desk opnieuw verschijnen en dit tijdens beide dagen van het VK. De tijdstippen van het ‘spreekuurtje’ zijn als volgt:

  • Van 11u30 tot 12u30;
  • Van 14u00 tot 15u00.

In aanloop van het spreekuurtje, mag je alvast bij voorkeur jouw vraag via mail naar Silvia Buysens (silvia.buysens@judovlaanderen.be) zenden.

De federatie als service provider wenst met dit initiatief de clubs en judoka’s nog beter te ondersteunen met hun vragen en hun suggesties.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

24 januari 2024

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.