Goalplanner: nieuwe gratis planningstool voor sportclubs

BURST – Ben je op zoek naar een handige budgettaire tool om de toekomstplannen van jouw sportclub beter op te volgen? Gebruik dan Goalplanner, de gloednieuwe online tool van de Vlaamse Sportfederatie. Gebruiksvriendelijk en werkbaar voor iedereen binnen jouw club.

Wat is jouw ‘Goal’?

Veel sportclubs dromen volop van de toekomst: een gloednieuwe dojo, 3 extra goed opgeleide trainers, 20% meer leden, de organisatie van een groot tornooi … Zijn deze dromen echter ook praktisch en financieel haalbaar? Een antwoord op deze vraag is niet altijd eenvoudig. Tevens rijst vaak de vraag: ‘Hebben we daar wel budget voor?’

Wat jouw doel ook is, met Goalplanner ontdek je in enkele klikken hoe realistisch jouw dromen zijn. En vooral wanneer ze kunnen uitkomen op basis van de inkomsten en uitgaven van jouw club.

Wat kan je daar zoal mee?

Deze online budgettaire tool is op maat gemaakt van sportclubs. Een blik op de functionaliteiten.
– Visualiseer de financiële situatie van je club in heldere grafieken;
– Plan je doelstellingen en projecten realistisch in en volg financieel op;
– Simuleer snel het effect van bijvoorbeeld stijgende ledenaantallen of andere parameters;
– Werk samen met alle vrijwilligers aan hetzelfde doel.

Daarbovenop is het een werkbare tool voor iedereen. Een eetfestijn of jeugdtornooi op komst? Met de tool kun je de organiserende leden toegang geven om zelf het actiebudget te beheren en een correcte inschatting te doen.

Groot resultaat voor een klein prijsje

Ook het budget is op maat van sportclubs. Goalplanner is GRATIS tot en met 31 december 2022. Zonder verdere aankoopverplichting. Daarna betalen clubs een budgetvriendelijk bedrag van 20 euro per jaar.

Meer informatie

Ontdek er verder alles over op de website van de Vlaamse Sportfederatie of bekijk al even al even deze leuke introductievideo: .

Bron: Vlaamse Sportfederatie

Aanmaak datum

23 juni 2022

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.