JV breidt website uit met ‘Trainersplatform’

BURST – Na veel werk achter de schermen, lanceert Judo Vlaanderen het ‘Trainersplatform’ op zijn website. Trainers en coaches vinden op dit platform een uitgebreide verzameling beeldmateriaal dat hen kan helpen om hun trainingen invulling te geven. Dit platform is uiteraard niet volledig en zal bijgevolg regelmatig worden aangevuld. Neem dus zeker af en toe een kijkje!

Op dit trainersplatform vind je tevens de gekende techniekkaarten en het beeldmateriaal van de technische bijscholingen terug. Nieuw onder de bijscholingen is deze gegeven door Ilse Heylen op 8 juni 2013, maar nu voor het eerst gepubliceerd.

Ook de DVD ‘Katame-waza’ krijgt hier zijn plaats. In 2017 werd deze uitgebracht met de bedoeling om alle wijzigingen in het grondwerk eens volledig op een rijtje te zetten. Wijlen Eric Veulemans en Raymond De Clercq namen toen het initiatief voor dit project. De DVD was en is nog steeds een gegeerde leidraad voor alle trainers en judoka’s met plannen voor een graadverhoging. De DVD zelf wordt niet meer geproduceerd, maar je kan deze hier dus altijd online terugvinden.

Vergeet bij het gebruik van de zoekfunctie niet steeds de filters te verwijderen!

Leen Dom
DSKO

Aanmaak datum

22 oktober 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.