M-factor: online trainerstraject voor individuele coaches start 11 april

BURST – Een club met de M-factor weet het plezier en de goesting om te sporten te versterken en haar (jeugd)leden te motiveren, eerder dan druk te zetten en de moetivatie te verhogen. Telt jouw club coaches met een M-factor? Geen of te weinig? Dan is nu het moment voor coaches om zich in te schrijven voor het online traject.

In een reeks van drie workshops worden de technieken en inzichten besproken en geleerd die jouw M-factor verhogen, namelijk het ABC van de coach. Doorspekt met praktijkvoorbeelden en -situaties. Met tips voor tussentijdse praktijkacties. Sportpsychologen en coaches samen zorgen door hun uitgebreide ervaring in de sportpraktijk voor interactieve workshops.

Na het volgen van de drie workshops ontvangen deelnemers het trainerscertificaat als M-coach. Deelname geeft recht op verlenging van je coachlicentie en levert jouw club punten op voor het jeugdjudofonds.

Data

Maandag 11/04 om 19u
Maandag 16/05 om 19u
Maandag 20/06 om 19u
Duurtijd 2u/workshop

Waar

Online: je zal voor elke workshop een deelnamelink ontvangen.

Inschrijven

Schrijf je vòòr 30/03 in via onderstaande procedure:

  1. Stuur een mail naar info@mfactor.be en bevestig je deelname.
  2. Schrijf het totaalbedrag over: €75 (€25/workshop) op rekeningnummer: BE11 7390 1786 2448 met als mededeling: ‘jouw naam – individueel traject’
  3. Let op, je deelname is pas bevestigd na betaling)

Vragen?

Stuur bij vragen zeker een berichtje naar info@mfactor.be.

(Bron: M-factor)

Aanmaak datum

10 maart 2022

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.