M-Factor traject voor individuele coaches te Gent

BURST/GENT – In oktober start M-Factor het traject op voor individuele coaches in Gent. Hebben jullie als club reeds het trainerstraject gevolgd, maar zijn er ondertussen nieuwe coaches die jullie graag ook het traject laten volgen? Of lukt het voor je club niet om een trainerstraject te organiseren, maar heb jij als individuele coach (en misschien enkele collega’s) zin om jouw M-factor te verhogen door deel te nemen aan de drie praktijksessies? Schrijf je dan hiervoor in.

Wat?

Drie praktijksessies motiverend coachen. In een reeks van drie workshops worden de technieken en inzichten besproken die jouw M-factor verhogen, namelijk het ABC van de coach. Doorspekt met praktijkvoorbeelden en -situaties. Met tips voor tussentijdse praktijkacties. Sportpsychologen en coaches samen zorgen door hun uitgebreide ervaring in de sportpraktijk voor interactieve workshops. Na het volgen van deze drie workshops ontvang je het trainerscertificaat als M-coach.

Wanneer?

17/10/2022 – 21/11/2022 – 05/12/2022 Telkens van 19-21u30.

Waar?

Henri Dunantlaan 2, Gent – Faculteit psychologie en pedagogische wetenschappen

Kostprijs?

Je betaalt €25 per workshop, de totaalprijs is bijgevolg €75 voor het volledige traject.
Nog vragen? Info gewenst over M-factor? Stuur dan een mail naar info@mfactor.be.

INSCHRIJVING

Stuur vòòr 30 september een mail naar info@mfactor.be en bevestig hierbij jouw deelname.

(Bron: M-Team)

Aanmaak datum

5 september 2022

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.