Opleiding ‘Hoe omgaan met straffe gasten?’

BURST – Iedere club heeft wel eens te maken met kinderen met bepaalde uitdagingen (ADHD, autisme, …). Iedereen die gebeten is door de sportmicrobe, heeft recht op de correcte begeleiding door coaches, clubs, coördinatoren en hun medewerkers. Echter, vaak weet men niet hoe om te gaan met kinderen met autisme, ADHD of hoogsensitiviteit.

Hoe ga je nu als club en trainer de uitdaging aan om deze kinderen beter te begrijpen en zich te laten thuis voelen in jouw club? Autismevriendelijk en inclusief sporten, daar gaan we voor!

In de opleiding ‘Hoe omgaan met straffe gasten?’ wordt de omkadering gegeven binnen een niet G-sportclub. In deze opleiding worden de juiste handvaten en tricks gegeven, om aan de slag te kunnen gaan met kinderen en volwassenen met autisme, ADHD, hoogsensitiviteit, …

De opleiding wordt dit jaar op 16 december 2023 georganiseerd. Schrijf zeker nu al in want er is slechts plaats voor telkens 25 deelnemers!

PRAKTISCH

Data? 16 december 2023 (Zwijdrecht)
Wat? Fysieke opleiding van 2,5 uur, gevolgd door een sessie Questions & Answers
Organisatie van Judo Vlaanderen en Karate Vlaanderen

Lesgeefster: Ellen De Stoop (BB-AUT)
Inschrijving via deze link.

Silvia Buysens,
Judo voor Allen

Aanmaak datum

17 juli 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.