Opleidingsdag Judo groeimodel 15 juni: Schrijf nog snel in!

BURST – Op 15 juni e.k. organiseert Judo Vlaanderen een opleidingsdag ‘Judo groeimodel’ te Zwijndrecht. Aan de hand van een aantal keuzesessies maak je tijdens deze dag kennis met de verschillende leerlijnen en inhouden van het Judo groeimodel.

We ontvangen je met een tasje koffie of thee en bieden je s’middags graag een lunch (met soep en broodjes) aan. Je krijgt de kans om voor, tijdens en tussen de sessies de nodige vragen te stellen. Buiten ondersteuning bij installatie van de groeimodel-app krijgt jouw club ook een startpakket mee met o.a. de nieuwe judo groeimap (vervangt het jeugdjudopaspoort). Heb je vragen over onze trainersopleidingen? Onze docenten staan je tijdens de lunch graag te woord!

Via deze link kan je alvast het programma bekijken? Pogramma opleidinsdag 15 juni.
Inschrijven kan via het ledenbestand. OPGELET: Keuzesessie “leerlijn fysiek & techniek deel 1” omvat dezelfde inhouden als de sessie aangeboden tijdens de Dag van de Trainer in 2022.

Na deze opleidingsdag willen we de clubs die de implementatie van de nieuwe leerlijnen willen doorzetten in de eigen clubwerking ook de kans geven om zich verder te informeren. Dit doen we in 2024 nog in de vorm van een opleidingstraject. Deelnemende clubs hebben recht op gratis deelname aan de vervolgsessies van 24/06, 28/09 en 12/10. En dit ongelimiteerd naar aantal trainers. Elke (hulp)trainer van je club is welkom. Indien interesse in dit vervolgtraject kan je je club alvast opgeven via mail aan leen.dom@judovlaanderen.be.

Leen Dom
DSKO

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.