PC ANT – 7de Paasstage

Beste clubs en ouders,

De inschrijvingen voor onze provinciale stage lopen voor de eerste keer sinds 2019 weer steevast binnen. Daarom nodigt het Provinciaal Comité Antwerpen uw judoka/dochter/zoon uit om deel te nemen aan onze 7de paasstage.

Onze stage is vooral gefocust op stevig trainen, maar natuurlijk ook op veel plezier maken met de andere Antwerpse judoka’s. We hopen daarom ook op een groot deelnemersaantal te kunnen rekenen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Wij beseffen als Provinciaal Comité dat er op dat moment een stage loopt van Judo Vlaanderen, waar de trainingsintensiteit en het judoniveau hoger zal liggen, en daardoor willen wij, als PCA, ons ook richten tot judoka’s met weinig (of zelfs geen) wedstrijdervaring.

We delen onze stage op in twee delen: U13-U15 en U15-U18. Van maandagochtend 3 april tot en met woensdagmiddag 5 april ontvangen wij onze jongste judoka’s (U13) en de lichtste U15 judoka’s. Vanaf woensdagmiddag 5 april tot en met vrijdagavond 7 april ontvangen wij de U18 en de zwaardere U15 judoka’s. Verder willen we wel vragen om voor slechts een deel van de stage in te schrijven – U15 judoka’s kunnen niet een hele week komen – en dus even na te denken en eventueel te overleggen waar je judoka/dochter/zoon het beste zal passen. Heb je nog vragen met betrekking tot deze indeling of in verband met de stage zelf? Aarzel dan niet om meer informatie te vragen aan een van onze Provinciale Trainers: Pieter Jan Smulders, Senne Demuynck, Ken Kennes, Nathalie Brenard of Eveline Delbaen.

Ben je klaar voor een stage vol spel- en judoplezier? Schrijf je dan zeker en vast in via deze Google-form.

Belangrijk: nodig al jullie judovrienden en -vriendinnen uit vanuit alle uithoeken van de Provincie Antwerpen, zo maken we meteen een topeditie van de eerste editie na de coronapandemie! 🤩🥋🥳

Met vriendelijke groeten,

Het Provinciaal Comité Antwerpen

Jan Geboes
Secretaris PCA

Aanmaak datum

28 februari 2023

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.