Schrijf in voor de bijscholing met Iura Sensei!

BURST – Judo Vlaanderen heeft de eer en het genoegen haar leden een bijscholingsmoment aan te bieden waarvan we overtuigd zijn dat het zeker de moeite waard is.

Op zondag 10 december a.s. komt Iura Sensei ons vergezellen op de tatami om een stukje van zijn kennis met ons te delen.

Iura Sensei is Master lichamelijke opvoeding, 8ste Dan en officiële Overseas Kodokan Instructor. Hij is tevens lid van het Committee International Affairs van de All Japan Judo Federation. Daarnaast is hij ook IJF continentale scheidsrechter. Persoonlijk behaalde hij verschillende podiumplaatsen op (inter)nationale universitaire kampioenschappen en was hij bondscoach van IJsland.

Hij is vandaag vooral gekend en wordt geroemd voor zijn fijne technische kennis en expertise. Hij werd reeds ontelbare keren gevraagd voor internationale seminaries rond kata en techniek.

We hopen jullie dan ook op deze unieke gebeurtenis te mogen verwelkomen in de sporthal van Nevele op zondag 10 december. De planning voor deze bijscholing is als volgt:
• sessie 1 van 9u.00-11u00
• sessie 2 van 11u30-13u30

Inschrijven kan via het ledenbestand (evenementen) en de inschrijvingsprijs bedraagt 25€ per persoon voor beide sessies samen. Zelf mee te brengen lunch kan genuttigd worden in de cafetaria. Consumpties worden ter plaatse gekocht.

Hopelijk tot dan!

Dirk De Maerteleire
Technisch Directeur

Aanmaak datum

14 november 2023

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.