Techniekexpert judo: Module 5-Levenslang leren

BURST – Ben je 3de dan of hoger en wil je graag meer inzicht en diepgang in het lesgeven aan en begeleiden van ervaren judoka’s? Ben je instructeur (B) of trainer B en heb je ambitie om judoka’s en trainers te sturen naar een hogere dangraad? Wil je jezelf blijven verbeteren in technische kennis en inzicht? Dan is de opleiding ‘Techniekexpert judo’ iets voor jou. Bereid je tijdig voor op je deelname aan de opleiding! Om te kunnen deelnemen dien je een voorbereidingstermijn van maximaal 3 jaar te doorlopen afhankelijk van de snelheid waarmee je de credits behaalt (zie onderstaande info).

De Vlaamse Trainersschool voegde ook een Module 5-Levenslang leren toe aan de opleidingen ‘Instructeur judo’ en ‘Techniekexpert judo’. Indien je wenst deel te nemen aan de opleiding Techniekexpert dien je voor aanvang van de opleiding geslaagd te zijn voor niveau 1 van deze Module 5.

Het volledige opleidingsstramien kan je bekijken via deze link.

Indien je interesse hebt om deel te nemen, laat het alvast per mail weten aan leen.dom@judovlaanderen.be zodat we je kunnen ondersteunen gedurende jouw voorbereidingstermijn. De eerste editie van deze opleiding starten we in januari 2025 met toelatingsproef op 7 december 2024.

Bekijk de volledige Opleidingsstructuur judo 2.0

Leen Dom
DSKO

Aanmaak datum

12 september 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.