Toon jij op de fiets dat je een judoka bent?

BURST – Uit goede bron hebben we vernomen dat heel wat judoka’s ook op de fiets klauteren om aan hun conditie te werken. En wie dat nog niet doet, kunnen we dat trouwens aanraden. Racefiets, mountainbike of zelfs de gewone stadsfiets om een fietstochtje te maken of om gewoon naar school of het werk te fietsen … en binnenkort terug naar de dojo!. Lekker in de buitenlucht een frisse neus ophalen, verkwikkend!

Welnu, vanaf heden kan je ook vanop de fiets aan iedereen tonen dat je een fiere judoka bent. Immers, Judo Vlaanderen stelt niet zonder enige trots de Judo Vlaanderen Wieleroutfit voor. Een ware primeur!

Bestel voor 15 maart je eigen outfit dan heb je die juist op tijd wanneer de lente eraan komt en fietsen nog fijner wordt. Voor alle duidelijkheid, het betreft een wielertenue voor de zomer (een winterset komt er binnenkort ook aan). Wielershirt en -broek kunnen samen of apart worden besteld via deze link.

Na alle bestellingen worden 6 à 8 weken voorzien voor de levering. Let wel, de actieprijs van 45€ voor de shirt , 60€ voor de broek en 100€ voor de GABBA jack is enkel geldig als er minimaal 50 stuks (totale aantal) worden besteld. Houd er rekening mee dat deze prijzen zonder verzendkosten zijn.

Indien je graag een pasmoment van 8 t.e.m. 12 maart wil vastleggen in ons kantoor te Burst, contacteer ons dan even vooraf via info@judovlaanderen.be.

Tip: opteer voor het wielershirt een maatje groter dan je gewoon bent vermits het Italiaanse maatjes zijn.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

25 februari 2021

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.