Topsporttrainingen september-december 2021 – UPDATE d.d. 18/10!

BURST – Vanaf 1 september zullen we terug starten met ons volledige topsportaanbod. Je kan het volledige aanbod van trainingen hier downloaden.

OPGELET voor deze UPDATE d.d. 18/10

Training Laakdal vanavond geannuleerd en gaat wel door op 25/10. TT15 trainingen van 30/10 en 27/11 gaan niet door. 

OPGELET voor deze UPDATE d.d. 21/9

Geen training in Wilrijk op 25/9

Omwille van de drukke agenda zal de training van 25/9 te Wilrijk NIET door gaan. Alle judoka’s +18 kunnen die ochtend wel terecht voor de training te Tongerlo van 10u45 tot 12u45. Deze training gaat door in Sporta, Geneinde 2 te 2260 Westerlo.

OPGELET voor deze UPDATE d.d. 14/9

Update i.v.m. de trainingslocatie in Eindhoven: zaal Tivoli Geert Grootestraat 72.

Houd tevens rekening met de extra veiligheidsregels vanuit Nederland: (dubbele) vaccinatie nodig om toegang tot de training te krijgen of sneltest ter plekke (zelf mee te brengen).

OPGELET voor deze UPDATE d.d. 13/9

Vanaf 14 september gaat de RRT U18 terug door te Wilrijk elke dinsdag van 19u-21u.

Het volledige weekschema voor de U18 ziet er dan uit als volgt:
Maandag: Lichtervelde of Kruishoutem 19u-21u of Laakdal 19u-21u
Dinsdag: Wilrijk 19u-21u
Woensdag: Eindhoven (NED) 18u30-20u30 of Donderdag: Tourcoing (FRA) 18u-20u30
Eindhoven: registratie aanwezigheid ter plaatse JBN – Tourcoing: volledige vaccinatie of negatieve PCR test van max 72h oud – registratie aanwezigheid QR-code JV
Zaterdag: Wilrijk 10u30-12u30

OPGELET voor deze UPDATE

Training Wilrijk 1/9 is van 18-20u
Training Eindhoven 1/9 gaat niet door
TT15 Trainingen Leuven van 22/9 en 1/11 gaan niet door

Er zijn een aantal kleine wijzigingen aan het vroegere programma. Zo werden de U18 en +18 gescheiden. We hebben de afgelopen periode gemerkt dat dit een positief effect had op het aantal deelnemers en de kwaliteit van de trainingen en willen dit graag verder zetten. Er zijn steeds uitzonderingen mogelijk, maar dit moet steeds besproken worden met de verantwoordelijken. Daarnaast werden er voor U18-judoka’s afspraken gemaakt met verantwoordelijken in Eindhoven (Nederland) en Tourcoing (Frankrijk) en kunnen onze judoka’s daar aansluiten.

• Alle trainingen in deze kalender kunnen in rekening worden gebracht als aanwezigheden in het kader van buitenlandse selecties.
• Elke uitzondering (afwezigheden, U18 judoka’s die deelnemen aan JUN/SEN-trainingen en andersom, …) moeten worden besproken met/gemeld aan de verantwoordelijke trainer van de leeftijdscategorie van de betrokken judoka.
• Op maandagen dienen de trainingen gevolgd te worden in de leeftijdscategorie waartoe men officieel behoort. Voor uitzonderingen, zie vorige richtlijn.
• Judoka’s die niet wensen deel te nemen aan internationale wedstrijden, kunnen op maandag aansluiten bij alle trainingen en hoeven hiervoor geen toestemming te vragen aan de verantwoordelijken.
• De derde maandag van de maand gaat er geen training door in Laakdal.
• We vragen om steeds tijdig aanwezig te zijn op de trainingen. Tapen en andere zorgen dienen te gebeuren vóór de aanvang van de trainingen.
• Persoonlijke trainers zijn toegelaten op de trainingen. Zij kunnen zich ontfermen over de judoka’s die zij dagdagelijks opvolgen. Judoka’s die deel uitmaken van het full time programma van Judo Vlaanderen worden begeleid door de trainers van Judo Vlaanderen.
• Trainingen die samenvallen met buitenlandse verplaatsingen waarvoor men aangeduid werd door Judo Vlaanderen zullen als aanwezig beschouwd worden.
• Er zullen op alle locaties documenten beschikbaar zijn zodoende de aanwezigheid te registreren. Indien dit alsnog niet mogelijk is of vergeten werd, kan dat via een eenvoudig bericht aan de Technisch Directeur Topsport worden opgelost.
• Voorlopig wordt er tijdens de trainingen geen publiek toegestaan.

Adressen

Wilrijk: Topsportschool, Edegemsesteenweg 100
Lichtervelde: JC Lichtervelde, Sportlaan
Kruishoutem: JC Asahi Kruishoutem, Woestijnestraat 13
Laakdal: JS Eindhout, de Schans: Veerledorp 19
Eindhoven: Theo Koomenlaan 1
Tourcoing: Lycée Gambetta, rue des Quais 2

Contactpersonen

Specifiek kanaal


Topsport heeft via de app Telegram een specifiek kanaal gecreëerd. Op dit kanaal krijg je al het laatste nieuws over de trainingen. Installeer dus snel de app! Hierna de link!

Telegram kanaal Topsporttrainingen Judo Vlaanderen

Koen Sleeckx
Technisch
Directeur Topsport

Aanmaak datum

18 oktober 2021

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.