Try-outs nieuwe Dol- & Rolspel

BURST/WERVIK – Afgelopen woensdag 29 juni jl. tekenden Silvia Buysens en Thanée Herregodts van Judo Vlaanderen present in kleuter- en basisschool ‘De Graankorrel’ in Wervik. In samenwerking met de enthousiaste en toffe ploeg begeleiders van Judoclub Akogare konden 80 kleuters van de 3de kleuterklas proeven van het Dol- & Rolspel. Er werden een aantal aanpassingen doorgevoerd na de eerste try-out in Brecht, waardoor het Dol- & Rolspel vlekkeloos kon verlopen. De Dol- & Rolspelletjes werden door zes begeleiders in goede banen geleid. De juffen deden goed mee aan de opwarming en moedigden de kinderen aan. Iedereen werd beloond op het einde van het Dol- & Rolspel met de leuke Neku-medaille. Zowel de kinderen als de juffen waren super fier.

Voor onze federatiemedewerkers bleek het opnieuw een interessant leerproces want het was een compleet andere setting dan de vorige keer in de clubdojo. Bijgevolg kon het draaiboek van het Dol- & Rolspel verder worden aangevuld en gefinaliseerd. Het is nu klaar voor een volgende organisatie met nog meer tips en tricks.

Judo Vlaanderen bedankt dan ook graag JC Hirano Brecht en Judoclub Akogare die de try-outs in deze verschillende settings mogelijk maakten.

Silvia Buysens
Judo voor Allen

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.