Update veiligheidsregels sporten tijdens Corona d.d. 21 mei

BURST – Op het vorige overlegcomité werden nieuwe versoepelingen aangekondigd voor sport. Het MB werd onlangs gepubliceerd. Sinds 8 mei mag er dus buiten worden gesport met groepen van maximaal 25 personen (excl. begeleiders) én met contact (voor zover dit nodig is door de aard van de sport) bij alle leeftijdsgroepen.
De nieuwe aanpassingen van de veiligheidsregels vind je terug in het overzichtelijke schema hierna. Ondertussen vervalt het advies van slechts 1 hobby per kind, dit staat nog in de onderstaande visual, maar is dus niet meer van kracht.

Op basis van de beslissingen door het Overleg Comité van 11 mei 2021 lees je op website van de VSF een vooruitblik op de versoepelingen die we de komende maanden mogen verwachten. Via deze update wordt getracht op basis van de beschikbare informatie een overzicht te geven van wat de versoepelingsfases op 9 juni, 1 juli, 30 juli, 13 augustus en 1 september voor de sportsector zullen betekenen. 

Sportprotocol

Het aangepaste protocol staat online op de website van Sport Vlaanderen.
Je vindt de link hier.

Andere infobronnen

FAQ info Coronavirus
Publicatie MB in Staatsblad

Aanmaak datum

21 mei 2021

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.