Wijziging login mogelijkheden Ledenbeheer

BURST – Opgelet! In het Ledenbeheer van Judo Vlaanderen werd een belangrijke wijziging doorgevoerd na de vaststelling van een kleine fout.

Vanaf heden kunnen leden met een PASSIEVE of GEARCHIVEERDE vergunning niet meer inloggen in het systeem (wat een normaliteit is bij het vervallen van een vergunning, maar dit was nog niet actief geïmplementeerd in het systeem).

Is jouw vergunning vervallen, zal je bijgevolg niet meer in staat zijn in te loggen in het systeem om jouw fiche te raadplegen. Dit geldt ook voor bestuursleden. Wat dus betekent dat je ook jouw clubbeheer niet meer zal kunnen doen.

Let er dus op dat je in jouw clubbestuur zeker minimaal drie clubbeheerders aanduidt, zodat de andere bestuursleden alsnog kunnen inloggen en de betaling van de vervallen vergunningen in orde kunnen brengen, mocht er een vergunning van een bestuurslid vervallen.

Silke Vervaet
Clubondersteuner

Aanmaak datum

14 november 2023

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.