Zet je clubofficials in de bloempjes tijdens de ‘Week van de Official’

BURST – Begin oktober is het weer zover. Van 1 tot 9 oktober loopt de ‘Week van de Official’, een initiatief van de Vlaamse Sportfederatie. Organiseer je een actie of bedanking voor jouw clubofficial(s)? Of wil je in jouw club communiceren rond de Week van de Official? Top om jouw clubofficials extra in de kijker te zetten! Immers, zonder officials, geen wedstrijden of tornooien!

De VSF ontwikkelde hiervoor een ruim communicatiepakket waar je binnen de club mee aan de slag kunt gaan. Er zitten heel wat afbeeldingen, gifs en andere video’s in die je kan gebruiken.

Vergeet zeker niet je acties te delen op de sociale media van jouw club via #bedanktscheids en/of #bedanktjury.

Het communicatiepakket bevindt zich in Google Drive via deze link. Je kan dat daar downloaden.

Tip

We geven je een handige tip mee om ook jouw officials in de kijker te zetten op sociale media. Neem een foto van jouw official en maak ze herkenbaar. Kleef er het WVDO-lintje op en geef ze de medaille die ze verdienen! Een voorbeeldje vind je hiernaast. VSF ontwikkelde hiervoor een logo (links bovenaan) en een medaille die je gemakkelijk op jouw foto’s kunt plaatsen.

Geen grafisch talent? Geen nood! Gebruik het gratis ontwerpprogramma Canva en doe dit heel simpel en snel. Ontdek het in de instructievideo. Die vind je ook terug op Google Drive (in de map social media actie).

Succes!

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

29 september 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.