Eerste veteranentraining te Lichtervelde een succes!

BURST/LICHTERVELDE – Op 18 maart jl. werd in de Regio West een veteranentraining in het leven geroepen naast de bestaande veteranen training op de eerste zaterdag van de maand in de Regio Oost (Eindhout).

Dit was meteen een schot in de roos. Een 20-tal deelnemers tekenden present op de afspraak.
Deze toffe aangename en deugddoende training gebeurde onder leiding van Dalila Sterckx van Ostend Judoclub. Dalila was in de jaren 80 meermaals Belgisch Kampioen en draaide volop mee in het topsportcircuit. Kortom, de geknipte persoon om deze training te leiden.

Alle deelnemers hebben er optimaal van genoten en keerden moe en voldaan huiswaarts uitkijkend naar de volgende training op het programma. De volgende trainingen staan alvast met vlag en wimpel genoteerd in de agenda!.

Iedereen +30 die graag nog eens een randori wil draaien met leeftijdsgenoten op een aangepaste en in een keitoffe sfeer, is welkom op deze veteranen trainingen.

Hierna nogmaals de data van beide regio’s: zeker de moeite waard.

Silvia Buysens,
Judo voor Allen

Aanmaak datum

11 april 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.