Heropstart Sportsector: Kleurencodes en protocollen – Update 31 augustus

BURST – Vanaf 1 september 2020 start de Vlaamse Overheid met de invoering van kleurencodes voor sport. Bekijk hierna de infofiches die je een overzicht geven van wat dit samengevat betekent voor de vechtsporten:

Voor de volledige verduidelijking en detail van de gedragscodes en protocollen verwijzen we door naar de documenten van Sport Vlaanderen:

Deze documenten vind je ook terug via deze link: https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/.

OPGELET!

Een lokale overheid kan altijd beslissen om strengere maatregelen in te voeren dan deze die gelden voor Vlaanderen. Het kan dus zijn dat in jouw gemeente code oranje van toepassing is en niet code geel. Contacteer ALTIJD jouw sportdienst, vraag naar en respecteer hun richtlijnen en blijf opvolgen in welke fase (kleurcode) jouw gemeente zich bevindt.

TER HERINNERING

De provincie Antwerpen volgt opnieuw de federale maatregelen dus alle bijkomende beperkingen die specifiek enkel voor de provincie Antwerpen golden, zijn NIET meer van toepassing.

Verder volgen we de evolutie op niveau Sport Vlaanderen en zullen we zo snel als mogelijk daarover communiceren zodra er op dat niveau adviezen of maatregelen veranderen.

Aanmaak datum

21 september 2020

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.