JV voorziet ‘Corona-pakket’ voor tornooi-organisatoren

BURST – Safety First! Wie had gedacht dat de slagzin van het fratsende veiligheidsteam van Dirk Porrez, ‘de Smos’ en Co in 2020 bittere ernst zou worden … Nu we stilaan in goede richting alle opstartfases in de sportsector doorlopen, beseffen we maar al te goed dat sport beleven voor en na de Corona-pandemie anders zal zijn, tenminste totdat er een afdoend vaccin wordt ontwikkeld. En dan nog.

Corona-pakket

Judoclubs die wedstrijden en tornooien organiseren, zullen ook met dit extra veiligheidsaspect rekening moeten houden. Naast alle opgelegde veiligheidsregels zullen bijgevolg een aantal veiligheidsattributen nodig zijn. Als federatie vinden we het onze taak hierin de clubs bij te staan. Zeker in een eerste fase. Vandaar dat we een zogenaamd ‘Corona-pakket’ met handige attributen samenstellen voor tornooi-organisatoren. Judoclubs die lid zijn van JV kunnen binnenkort zo’n Corona-pakket reserveren voor de organisatie van hun event.

Inhoud

Teneinde een Corona-pakket voor de tornooi-organisatoren samen te stellen, heeft JV de volgende items aangekocht. Het betreft attributen zoals desinfectiepalen, stoepbord, signalisatie, ontsmettingsgerief, poetsgerief, plexiglas, … Vanaf midden september zal dit Corona-pakket ter beschikking worden gesteld aan organiserende clubs.

Aanvraagformulier Corona-pakket

Via deze link kan u het Corona-pakket reserveren.

Downloads

Via deze link kan je alvast de handige en stijlvolle signalisatie vinden helemaal opgemaakt volgens de nieuwe branding van JUDO VLAANDEREN. (update 22/09/2020)


JV Events

Aanmaak datum

22 september 2020

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.